Kleine serie uitleg

Verschillende roulette inzet mogelijkheden

Roulette is een leuk en interessant spel, die je sinds een aantal jaar ook online kan spelen. De reden dat live roulette zo leuk en interessant is komt omdat het spel zo simpel lijkt, maar er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. En een van die mogelijkheden is de zogeheten kleine serie. Op deze manier zet je in op een burenspel. Het burenspel heeft een andere uitbetaling dan de andere inzet mogelijkheden, en de indeling van de fiches is ook anders. Dus als het inzetten op zwart of rood je een beetje begint te vervelen, is deze optie misschien wat voor jou. Hieronder staat een uitleg over hoe het allemaal precies werkt, en wat de beste opties zijn.

Waar kan je deze roulette strategie toepassen

Deze manier kan je toepassen in het Franse spel, oftewel Frans roulette of Europees roulette. In Frankrijk is deze manier van inzetten gigantisch populair. Deze manier van inzetten is zelf zo populair, dat het eigenlijk net zo vaak voorkomt als het inzetten op corners en straten. De reden dat het zo vaak bij het Franse spel wordt gebruikt is omdat het Franse roulette hulpvakken heeft, die het makkelijker maakt om het balletje te volgen. Bij Europees roulette heb je de hulpvakken ook af en toe maar niet altijd, dus het Franse roulette is een aanrader.

Wat is het burenspel en uit welke onderdelen bestaat het burenspel

Het grote verschil tussen het roulette buren spel en een normale inzet is, dat je niet inzet op de vlakken van het bord. Maar je zet in op de vlakken van het rad. Bij Amerikaans en Europees roulette is dat niet gebruikelijk, dus de spelregels zijn ook wat anders. Dat is ook de reden dat het spel rad van het Franse roulette is gemarkeerd met vlakken, waardoor je daar op in kan zetten. Hieronder een uitleg over de inzet mogelijkheden.

Kleine serie

Als je op deze manier inzet, zet je eigenlijk in op de getallen die tegenover de nul staan. Dan zet je in op twaalf getallen die tegenover de nul staan. Die getallen zijn 27,13,26,11,30,8,23,10,5,24,16,33.

Zero spel

Met het zogeheten zero spel, zet je in op de getallen die je ziet staan om het getal 0. Met deze manier van inzetten zet je in op de getallen 12,35,3,26,0,32,15. Het zero spel wordt eigenlijk ook heel vaak gewoon het buren spel genoemd.

Grote serie

Met de grote serie is het aantal getallen waar je op inzet een stuk groter, vandaar ook de naam grote serie. Met deze manier van inzetten, zet je in op de getallen op het midden van het rad. De getallen waar je dan op inzet zijn 22,18,29,7,28,12,35,3,26,0,32,15,19,4,21,21,2,25.

Waarom zou je inzetten op de kleine serie

Op deze manier kan je vaak inschatten waar het balletje zal eindigen. Want als je op een getal inzet is je kans ook aanzienlijk kleiner, dan als je inzet op een groter en meerdere vlakken. Op deze manier is het spannend maar toch een stuk leuker, want de win kansen worden uiteraard ook groter.

Read More
Live Roulette spelen bij de beste online casino's
© Copyright 2020 Live Roulette Spelen.
Designed by Space-Themes.com.